Uncategorised

REFERENCE - VEB SAJTOVI

Izrada novih, redizajn postojećih i održavanje sajtova.

Effecta Solutions ecomm autoskolatref term-install bogdanobradovic stopex sergiobg oskar svetnovca  ventilacija.rs lnfashion eduka
snepshot zavestanje hotel nacional alas vemont
airsan2travel expressbelgrade appvs mojapolica www.papirplast moc dodira www.vilacentar.com www.zis.co.rs www.milojkic.co.rs alfarentacar co rs pakpoint co rs rado telkom stamparijagraf.rs www.pharmakollegen dienstleistungen.de dz elektro.de kuca svile gardian co rs rentacar mgm co rs adrapro rs ubr90mladenovac org slavu rsj glecher21 com taxiflughafenwien at

 

 

 

 

 

 

 

SERVIS I ODRŽAVANJE HARDVERA

servis-pc-a-notebook

"IP Computers" pruža sledeće usluge u oblasti hardvera:

 

- održavanje postojeće IT opreme kod pravnih lica na osnovu ugovora o održavanju i poslovno-tehničkoj saradnji,

- servisiranje laptopova, desktop računara i ostale IT opreme

- opravka monitora i TV

- konsalting usluge pri nabavci nove IT opreme.

 

Pc-Hardware-Components-and-Accessories

DIGITALNO ARHIVIRANJE

U današnjem kontinuiranom razvoju informacionih tehnologija i sve široj upotrebi poslovnih aplikacija u svakodnevnim poslovnim aktivnostima, i dalje smo okruženi narastajućom količinom papira, više nego ikada do sada. Mi smo tu da Vam pomognemo da se rešite gomila papira uz pomoć računara. Ključ leži u razvoju sistema koji Vam omogućava da eliminišete sve osim male količine priručnih papira koje za sada zakonski morate zadržati u svojoj arhivi.

Rešenje Vaših problema je

DIGITALNO ARHIVIRANJE DOKUMENATA

 

Digitalno arhiviranje je proces pretvaranja papirnih dokumenata u digitalni oblik. Omogucava Vam da kompletnu dokumentaciju osim na papiru u hrpi registratora imate sačuvanu u računaru, na CD-u ili DVD-u.

Predmet digitalizacije mogu biti: arhivska građa muzeja, naučnih institucija, državnih organa; poslovna dokumentacija firmi; lična dokumentacija i zaostavštine pojedinaca.

Statistika pokazuje da:

 • 39% menadžera koristi pogrešnu informaciju barem jednom nedeljno.
 • Menadžeri i zaposleni utroše i do 25% radnog vremena na pretraživanje informacija.
 • 59 % menadžera tvrdi da im nedostaju kritične poslovne informacije kao rezultat nedostupnosti brze informacije.
 • 53% svih menadžera tvrdi kako im je korisno manje od polovine informacija koje prime.

 

RAZMIŠLJATE O DIGITALIZACIJI DOKUMENTACIJE?

 

Za to Vam je potrebna kvalitetna programska oprema, stručan kadar i prostor. Nemate odgovarajuću opremu i potrebno znanje?

 

MI VAM NUDIMO REŠENJE!

 

Čitav proces digitalizacije je naša briga. Vama nije potrebno ulaganje u skupu i zahtevnu opremu, ne morate posebno obučavati kadar i investirati u novi prostor. Vaša jedina obaveza je da nam predate dokumentaciju a mi ćemo je digitalizovati za Vas. Tokom procesa digitalizacije garantujemo apsolutnu tajnost Vaših podataka i poštovanje Zakona o arhivskoj građi.

ZAŠTO JE DIGITALNO ARHIVIRANJE DOKUMENATA PAMETNA ODLUKA?

 

 • povećana sigurnost dokumenata
 • smanjenje troškova poslovanja
 • kontrola nad informacijama
 • smanjenje troškova papira i fotokopiranja
 • smanjenje transportnih troškova
 • najbrži pristup informacijama
 • povećanje efikasnosti poslovanja
 • brz povrat investicije.

 

 

 

 

INSTALACIJA I ODRŽAVANJE SOFTVERA

"IP Computers" pruža sledeće usluge u oblasti softvera:

 

- reinstalacija i održavanje postojećih programa i operativnih sistema

- čuvanje i oporavak podataka

- čišćenje od virusa i štetnih programa

- izrada poslovnih programa po zahtevu korisnika
application-software-1
Software

 

 

 

 

RAČUNARSKE MREŽE

network

 

"IP Computers" pruža sledeće usluge u oblasti računarskih mreža:


wifi-logo-animated PROJEKTOVANJE


Projektovanje računarskih mreža je veoma ozbiljan posao, koji pre svega zahteva dobro planiranje. To u startu pretpostavlja analizu klijentskih resursa i potreba.
Na samu analizu utiče čitav niz faktora na osnovu kojih se izrađuje projekat i stvaraju tehnički preduslovi za samo instaliranje opreme.
Neki od kritičnih faktora su: stanje instalacija u objektu, komunikaciona čvorišta, lokacija i karakteristike pasivne i aktivne opreme, funkcija pasivne i aktivne opreme. komunikacioni putevi, kapacitet mreže, logička arhitektura (IP adresni plan za lokalnu mrežu, razdvajanje logičkih celina na istoj fizičkoj infrastrukturi pri čemu se prati organizaciona struktura i specifičnost aplikativnih rešenja), način povezivanja sa pasivnom opremom, itd.

wifi-logo-animated IMPLEMENTACIJA


Implementacija samog sistema obuhvata instalaciju, konfigurisanje i podešavanje sistemskog softvera i hardverske opreme.
U saradnji sa vodećim distributerima u zemlji, klijentima nudimo opremu koja je uvek u samom svetskom vrhu, čime se garantuje stabilnost i pouzdanost u svakodnevnom radu.

wifi-logo-animated ODRŽAVANJE I PODRŠKA


Održavanje uključuje preventivno delovanje i stalnu administraciju informacionih sistema, njihovu sigurnosnu i funkcionalnu nadogradnju kao i brzu detekciju i rešavanje problema nastalih u radu.
U mogućnosti smo da ponudimo saradnju kroz ugovore o održavanju informacionih sistema baziranih na implementaciji dogovorenih rešenja, stalnom nadgledanju i konsaltingu, kao i preventivnom delovanju na održavanju postojeće opreme i brzom delovanju u trenucima otkaza sofvera i opreme.
Zahvaljujući stručnim i kvalifikovanim kadrovima, koji poseduju najviše sertifikate iz oblasti projektovanja računarskih mreža, moguće je i organizovanje obuke nakon same instalacije opreme.

FacebookLinkedIn

WEB STUDIO

 

veb studio2

SARADNICI

 • image01.jpg
 • image02.jpg
 • image03.jpg
 • image04.jpg
 • image05.jpg
 • image06.jpg
 • image07.jpg
 • image08.jpg
 • image09.jpg